PYRAMIDE-BEBOERNE

Intet fællesskab uden de rette medlemmer. I Pyramiden er der lagt stor vægt på de rette match, og så er sparring og fællesskabsfølelse en selvfølgelighed i vores hus.

Som virksomheder supplere de hinanden, og det er netop derfor, fællesskabet fungerer i Pyramiden. Her er plads til at hjælpe hinanden, fælles frokost hver dag og sparring med hinanden om de projekter, der kan drille. Alt det tilsammen skaber en følelse af at være en del af én stor virksomhed, selvom man sidder på hver sit kontor og driver hver sin virksomhed.

Pyramiden rummer både løbeentusiaster, SEO-hajer, kyndige filmfolk, hjælp til branding, økonomisk rådgivning og meget mere. Mød alle virksomhederne herunder, og bliv klogere på de kompetencer, vi har samlet under toppen.

MØD OS HER

SMS Klub

SMS Klub kan påvirke dine kunder på blot 5 minutter.

  • 98% læser deres SMS’er

  • 75% øget salg til medlemmer

  • 60% omsætning fra kundeklub

Med andre ord – SMS Klub sørger for at ramme dine kunder lige direkte i lommen.

Læs mere

LINK Mobility A/S

  • Danmarks førende leverandør indenfor mobil kommunikation

  • Leverer primært kommunikation via sms – men også via Whatsapp, Facebook Messenger og RCS

  • Del af LINK Mobility Group med afdelinger i 16 europæiske lande og mere end 500 medarbejedere

  • Dansk hovedkontor i København. Satellitkontor i Pyramiden

Læs mere

SEOHAJ

Vi er et Online Marketing- og SEO-bureau. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at øge indtjeningen online. Vi er eksperter i Søgemaskineoptimering (SEO), Lokal SEO, Maps SEO, Facebook- og Google Ads (SEM & PPC).

Kontakt os: hejhaj@seohaj.dk

Læs mere

FitNu

Det skal være muligt for dig og alle andre at leve et sundere liv, træne hvor og hvornår du har lyst – uden at du går på kompromis med familie, karriere osv.

Derfor har vi udviklet et koncept, der kunne imødekomme denne gruppe af mennesker – som i sin enkelthed gik ud på : at genoplive hjemmetræning og alle de fordele der lå deri.

Læs mere

2bConnect

2BConnect producerer TV- og reklamespots, instore video, corporate film, præsentationsvideo, produktvideo…

Ja, kort sagt: levende produktioner er vores speciale.

Læs mere

MoreThanIT

Over 15 års erfaring med salg og rådgivning af specielle IT- og SMS-løsninger, kundeklubber, loyalitetsprogrammer og strategi omkring online salg.

Vi tilbyder åben og ærlig rådgivning, og har stor erfaring med afsætning af forskellige typer varer via forskellige kanaler.

Læs mere

Digi ApS

Vi er Digi – dit digitale bureau med den uformelle tone og kunden i centrum. Vi brænder for at fortælle historier, og vi vil elske at fortælle din. Vores kerneområder er sociale medier, content creation, digital strategi, branding, kommunikation og autentisk storytelling. Vi tror på, at fremtidens marketing vil være content-baseret, og vi glæder os til at være med på den rejse – måske du vil med?

Læs mere

CodeHero

Jeg vil sætte en ære i at programmere dit system, så du får et værktøj at arbejde med, der skaber en bedre hverdag.

Jeg vil være fluen på væggen, så jeg forstår dig og din virksomhed inden vi går igang.

Jeg vil sørge for et sammenspil mellem dine it systemer, så du undgår dobbelt arbejde.

Læs mere

Pro Accounting

Pro-Accounting ApS hjælper virksomheder med alle opgaver indenfor regnskab og lønadministration.

Vi hjælper din virksomhed med at effektiviser administrationen og yder en professionel økonomisk sparring, så din virksomhed er omstillingsparat til morgendagens udfordringer.

Læs mere

KrixRun

KriXrun er et løbeunivers skabt af Kristina Extreme Running. Når det handler om løb, er vi på pletten og arbejder med alt fra at arrangere motionsløb, individuel træningsvejledning til salg af løbesko via vores webshop. Vi arrangerer dertil en hulens masse virtuelle løb med gigantiske über-seje medaljer og så hygger Kristina sig desuden med at holde foredrag i erhvervslivet om bl.a. mentale strategier.

Læs mere

Vila Kula

Vilakula laver Danmarks smukkeste byplakater, som kombinerer de smukke danske byer med vores velkendte design og farver. De unikke og stilrene by-plakater viser alle de steder og bygninger, du kender og holder af. Plakaterne er lavet i skandinavisk design, med et elegant grafisk udtryk med sans for detaljer, hvilket gør at plakaterne passer perfekt ind i de fleste danske hjem.

Læs mere

M6 Event

AYAIDA

Du skal ikke gå på kompromis. Derfor har vi udviklet en række produkter, der er ligeså smukke, som de er afbalancerede, ved hjælp innovative materialer og omtanke for praksis. Det handler ikke kun om at forlænge livscyklussen for produkterne i dit hjem eller reducere affald – som forbrugere og skabere tror vi virkelig, at selv de mindste forandringer kan have stor indflydelse.

Læs mere