Om Cool
Solutions

Cool Solutions er din stærke samarbejdspartner ift. optimering af dine logistiske løsninger. Vi tager udgangspunkt i netop din virksomhed og giver dig kompetent rådgivning, der skal styrke din supply chain, hvor resultatet heraf kan afspejles direkte på bundlinjen.

01.

Vi arbejder ud fra en betragtning om, at alle firmaer kan optimeres, og vi er her til at hjælpe med akkurat det! Det handler om at få det maksimale ud af de ressourcer, der allerede er i virksomheden og derved gøre organisationen mere konkurrencedygtig. Markedet er i konstant forandring, og derfor skal man være ‘on top of your game’.

02.

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med benchmarking indenfor logistikoptimering og andre transportydelser. Desuden påtager vi os også ansvaret for ad hoc hasteopgaver hvis nødvendigt.

03.

En besparelse i fragten er for os ikke en succes i sig selv. Vi sikrer os dokumenteret kvalitet sammenholdt mellem virksomhedens og leverandørens værdi, strategi og kemi, så du opnår en stor besparelse på dine logistikomkostninger samt en mere effektiv logistik.